Doru Imobiliar Expert este una dintre agentiile imobiliare de top din Bucuresti, cu experienta inca din anul 2008 in domeniul vanzarii si inchirierii de proprietati, oferind clientilor nostri profesionalism si servicii de neegalat.

Scopul nostru este de a va ajuta la fiecare pas pentru a face ca tranzactia Dumneavoastra imobiliara sa decurga fara nici o problema si fara nici un stres!

Codul strict de conduita

 Integritatea si etica au fost intotdeauna privite ca fiind elemente caracteristice ale modului in care noi intelegem sa ne coordonam afacerile.

 Codul nostru de etica in afaceri contine reglementari referitoare la asumarea responsabilitatilor individuale, precum si a responsabilitatilor in ceea ce priveste relatiile cu clientii.

Calitatea ofertelor

 Suntem deschisi la schimbari si provocari deoarece avem o dorinta puternica de a imbunatati modul de functionare al industriei imobiliare. Absolut toate ofertele noastre sunt reale si insotite de poze, schite cadastrale, informatii complete, toate sunt prezentate intr-un mod cat mai subiectiv, atent selectate dintr-o piata imobiliara, unde oscilatiile de pret sunt foarte mari.

Ne pasa de clientii nostri, motiv pentru care abordam mediul de afaceri intr-un mod diferit.

 Seriozitatea, punctualitatea, realitatea ofertelor si preturilor, sunt principalele noastre atuuri!

Clientii nostri

  Clientii nostri acopera toate categoriile pietei - de la tineri care doresc sa achizitioneze prima locuinta, familii care cauta apartamente cu bugete minime, client pentru proprietati exclusiviste in centru capitalei, investitori care cumpara pentru venituri din inchirieri sau pentru managementul proprietatii.